Tuorein sisältö

Jupiter's Legacy 1-6: Netflix hylkäsi superjöötinsä ennen kriitikkoa

03.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 2175 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Cover Her Face


Noin tunti sen jälkeen, kun viimein peukutin alaspäin, sarjalta vedettiin töpseli (uutinen), joten asiakaspalvelu pelaa. Loppuun tämä on lusittava.

Kultainen täysi astiasto pyllyssä syntyneet harhaiset porvarit jatkavat valumista kohti kohtalon johdatusta; supattaen "kuin" märkäkorvaiset rahastonilkit, jotka eivät tiedä, mikä osa isin liikeideaa pitää salata. Jaksoon mahtuu heidän venematkansa. Jännitämme tarkalleen sitä, millainen valopallo antaa heille voimat, joiden myötä he kehtaavat ulista, että Teräsmiehen jaloutta on apinoitava, vaikka Jokeri sahaisi jalkaasi irti.

Nykyajassa satunnainen supersankari sanoo yää, miksi pitää totella superpappoja, mää. Superpapan tytär määkii, että antakaa mun elää-ää. Aivan kuten aiemminkin. Silti veneseikkailun ja nykyisyyden välillä poukkoillaan kuin olisimme oivalluksen kynnyksellä.

Olen vahvasti kyrsiintynyt tähän sakkiin. Satunnainen tumma jätkä on kiehtovin sankari, koska hän viittaa Lovecraftiin ja unelmointiin rasismin varjossa, eli mukailee sarjaa Lovecraft Country. En tiedä enää, mikä homman pointti edes voi olla. "Teräsmiehen" opetuksista huolimatta kulttuuri raaistuu? Takaumat sijoittuvat toista maailmansotaa edeltäneeseen aikaan ja vahvistetusti sodat käytiin. Nykyisyydessä se on olevinaan shokki, kun lainvalvojat tahtovat käyttää tappavaa voimaa, kun heidät yritetään tappaa.

Kiittelin aiemmin tyyliä, mutta mitä muka siitä tiedän? Kiittelin myös Amazing Spider-Man kakkosta. Siitä karannut Elektro olkoon yksi syy, miksei jakso saa ykköstä.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rockyn oppipojan kol... Netflixin supersarja... >

Keskustelut (2 viestiä)

JupiterinPökäle

03.06.2021 klo 22.01 3 tykkää tästä

Tää sarja alkoi ihan ok, mutta meni sitten ihan lörinäksi. Taisin täällä vielä jopa kehua sarjaa. Nyt hävettää.
lainaa
DactylSpondee

03.06.2021 klo 22.13 1 tykkää tästä

Luin arvostelun läpi kahdesti, enkä vieläkään käsitä pätkääkään mitä arvostelija yritti sanoa tai mistä sarjassa oli kysymys tai mikä sen aihe oli. Dadaismin ystävänä arvostan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova