Tuorein sisältö

The Rasmuksen Lauri versioi Suomen euroviisubiisin

06.06.2021 klo 20.56 | Luettu: 1011 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen versioi Euroviisu-menestyjä Blind Channelin Dark Side -kappaleen Bedroom Sessions -sarjassaan.

"Keväällä kun korona iski ja keikkailu loppui kuin seinään, tajusin vasta, kuinka iso osa mun elämää se on aina ollut. Ilman keikkailusta syntyviä adrenaliini-kiksejä mun rinnassa oli ammottava aukko. Keksin alkaa tehdä näitä live-videoita biiseistä, jotka ovat olleet tärkeitä mulle mun elämän aikana tai inspiroineet mua tekemään musaa. Olen coveroinut biisejä aina Beatlesista Slayeriin YouTube- kanavallani. En yleensä jää hiomaan versioita liikaa vaan, olen pyrkinyt säilyttämään spontaanin fiiliksen ja ikään kuin näin päässyt lähelle keikkakokemusta. Tää on ollut hyvä tapa pitää yhteyttä faneihin ympäri maailmaa. Joka sunnuntai klo 18:00 julkaisen kanavallani uuden biisin", The Rasmuksen Lauri Ylönen kertoo.

Dark Side -versio on kunnianosoitus Blind Channelille.

"Blind Channelin ansiosta olen entistä ylpeämpi suomalainen ja tyytyväinen siihen, mitä pystymme tarjoamaan muulle maailmalle. Sydäntä lämmittää katsoa miesten nousua huipulle, kun pitkä työ viimein palkitaan. Blind Channel raivaa tietä, kannustaa nuoria soittamaan bändeissä ja todistaa vääräksi väitteen, että rock-musiikki olisi kuollut. Halusin tehdä version Dark Side -biisistä osoittaakseni kunnioitusta hienolle bändille ja osaltani kiittää heitä suomalaisen musiikin eteenpäin viemisestä. Pyysin heitä vierailemaan omaan biisiinsä ja jäbät diggas heti ideasta".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kristian Heiskari vo... Infoa Porisperen lip... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova