Tuorein sisältö

Berliinissä asuva kansainvälisesti palkittu suomalaisartisti julkaisi odotetun debyyttialbuminsa

11.06.2021 klo 18.03 | Luettu: 285 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Berliinissä asuva kansainvälisesti palkittu suomalaisartisti Lxandra julkaisee tänään perjantaina odotetun esikoisalbuminsa "Careful What I Dream Of".

"Tämä albumi on melankolinen unimatka rakkauden, menetyksen, trauman ja selviytymisen läpi. Joskus on vaikeaa nähdä totuus, kun halu ja tarve tulla rakastetuksi sokaisee ja omakuva rakentuu vain muiden käsitysten ja rakkauden kautta. Käyn levyllä läpi monia vaikeita asioita, jotka ovat nyt mulle menneisyydessä ja tuntuu vapauttavalta päästää näistä biiseistä irti ja antaa niiden elää omaa elämää. Matka tähän pisteeseen on ollut kivinen, mutta kaiken sen arvoinen".

Lxandralle myönnettiin kaksi vuotta sitten Music Moves Europe (MME) -palkinto (entiseltä nimeltään EBBA), jonka ovat aiemmin saaneet muun muassa Adele, Tove Lo ja Sigrid. Hänen kappaleitaan on kuultu niin amerikkalaisissa kuin eurooppalaisissa mainoksissa, tv-sarjoissa ja elokuvissa, kuten Marvel Runaways, MTV Catfish, Caught by a Wave ja For The People. Lxandran musiikkia on kuunneltu globaalisti yli 25 miljoonaa kertaa.

Lxandra on tähän mennessä keikkaillut myös Suomen kesän isoimmilla festivaaleilla Flow’sta Ruisrockiin sekä ulkomailla muun muassa Reeperbahn-, The Great Escape - ja Lollapalooza Berlin -festivaaleilla.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< She-Hulkin arkkiviho... 'Otetaan uudesta nor... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova