Tuorein sisältö

She-Hulkin arkkiviholliselle Titanialle löytyi näyttelijä

11.06.2021 klo 17.45 | Luettu: 367 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Good Place -tähti Jameela Jamil näyttelee Titaniaa Marvelin She-Hulk-sarjassa, joka alkaa ensi vuonna Disney+ -palvelussa. Titania on pitkäaikainen fyysinen vastustaja She-Hulkille. Sarjakuvien taustatarinan mukaan Titania oli supervoimista haaveileva pienikokoinen hissukka, kunnes hän sai supervoimat Tohtori Doomilta ja kylkeen ylimääräisiä asennevirheitä.

Orphan Blackista ja Perry Masonista tuttu Tatiana Maslany näyttelee She-Hulkia eli Jennifer Waltersia, joka saa serkkunsa Hulkin eli Bruce Bannerin voimat verensiirron yhteydessä. Mark Ruffalo jatkaa Bannerina. The Incredible Hulk -leffasta tuttu Tim Roth palaa Abomination-roistoksi.

Titania ja Abomination mahdollistavat toimintakohtaukset, joissa taloja sortuu, mutta nyt ei ole tarkoitus toivoa sellaista. She-Hulk on persoonallisimmissa sarjakuvissaan humoristinen hahmo ja myös sarjaa on kuvailtu komediaksi. Walters on ammatiltaan juristi. Hän varmasti mätkii roistoja toisinaan, mutta hän saattaa myös edustaa heitä tai vastapuolta oikeudenkäynneissä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin alkaa Netflixin... Berliinissä asuva ka... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.06.2021 klo 18.00 2 tykkää tästä

Tämähän alkaa vaikuttaa hyvältä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova