Tuorein sisältö

Sweet Tooth 1-3: leiki, ettet osaa näytellä piraattia, jos pitää salata, että olet piraatti

11.06.2021 klo 23.00 | Luettu: 580 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Weird Deer S**t


Neuroottinen tiedemies ei tiedä edes kuinka suhtautua vaimoon, jonka sairaus pysyy vaivoin kurissa. Hyvänä miehenä hän ei tahdo kiusata furryja. Monta tuntia kestää, ennen kuin hän innostuu tieteilemään nähtyään uniikin peurapojan? Tänään hän käy kutsuilla. Kun isäntä on sairas, vieraat kelmuttavat hänet ja polttavat talon, mutta käyttävät maskeja amatöörimäisesti. Koronavuoden jälkeen tämä ei ainakaan terävöitä saagaa.

Peura & mörökölli osallistuvat markkinoille, jossa peuran on näyteltävä ihmistä, joka näyttelee peuraa. Sarvien sahaaminen olisi parempi idea muutakin matkaa ajatellen (esim. jos jäljittäjä kiikaroisi heitä), mutta sitten katsojalle ei jäisi ihmeteltävää, koska fantasia on varovainen. Mieleen muistuu meemikuva, joka selittää, milloin furrytaide menee liian pitkälle, ja sen tuplameemiversio, jonka mukaan kaikki menee liian pitkälle. Järkyttyjien pelkääminen ei ole tapa tehdä taidetta.

MUTTA. Markkinavaihe on katsottava. Se laajentaa maailmaa luontevasti varsinkin kun kyseessä on peuran ensimmäinen kosketus laajaan sivilisaatioon. Mörön tarkoitus on jättää peura junaan, mutta paljastuminen pitää yhteisen matkan käynnissä ja johtaa heidät viimeksi vilautetun action-figuuri-jengin käsiin. Loppu. Olisiko mörkö hypännyt junaan viimeisellä sekunnilla? Päätän kuvitella niin, koska hän on luonteva iso pehmo, eikä vain pala pakotettua kerrontaa.

Uusi vilahtava uhka on tohtori Munamies Sonicin seikkailuista, otaksun.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Helvetti Goes Ristei... Monsterit Oy saa vii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova