Tuorein sisältö

M.O.D.O.K. 1-3 ja 1-4: tribuutti teinityttöjen pahuudelle ja luuserien kerho

12.06.2021 klo 21.00 | Luettu: 1061 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4:
Beware What from Portal Comes! ja If Saturday Be... for the Boys!


Marvelin leijuva jättipää totuttelee viikonloppuisyyteen ja osallistuu yrityskaappaajien konferenssiin. Nihkeä tytär päätyy opettamaan isälle taktiikoita: nälvi kaikkia passiivis-aggressiivisesti ja käännä heidät toisiaan vastaan, niin suosiosi nousee. Isin tyttö.

M.O.D.O.K. kokeilee omaakin tyyliä, eli avaa ulottuvuusportin luodakseen kriisin, jonka vain hän voi estää. Kun avaruuskilpikonnat yrittävät bilettää ihmiset hengiltä, tyttären neuvot tulevat taas tarpeeseen, joten ehkä tämä oli tarina. Kun porukkaa lahdataan surutta, traumatisoitunut mieleni muistelee Solar Opposites -fiaskoa, mutta loppuratkaisun mukaan yrityskaappaus tapahtuu syystä, joten ehkä firma "hyväksyy tappiot" sen sijaan, ettei kukaan välitä mistään.

Seuraavana hiljaisena lauantaina M.O.D.O.K. tulee väheksytyksi sekä superkonnien että ö-luokan kätyrien kapakoissa, joten hän yrittää varastaa Captain American kilven jälkimmäisten avulla. Pääjuoni on turhan ilmeinen, vaikka vitsi on se, että kaikki ovat niin noloja ja alakuloisia, ettei ryöstö ehdi edes alkaa. Pienet hetket kommentoivat ja edistävät vanhoja juonen- ja teemanpätkiä, joten ehkä silläkin on väliä, että M.O.D.O.K. vaikuttaa löytävän yhteyden luusereihin.

Karkeasti sanoen ero Solar Oppositesiin on se, että jälkimaku on sympaattisempi, kun jaksot eivät lupaa liikoja, eivätkä täten myöskään yritä epätoivoisesti ampua yli lopussa, vaan katsoja saa projisoida arkisia aivoituksiaan ns. draamaan.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kevin Bacon ja Peter... Renny Harlinin rakas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova