Tuorein sisältö

M.O.D.O.K. 1-5 ja 1-6: se muikea tappelu ja roskapöntöllä Thorin takapihalle

02.07.2021 klo 21.30 | Luettu: 1459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
If Bureaucracy Be... Thy Death! ja Tales from the Great Bar Mitzvah War!


Laahaavassa jaksossa M.O.D.O.K. haluaa oman pyssynsä ja tieteilijä Monica tahtoo tieteillä, mutta firman byrokratia takkuaa. Tarkoituksellisenkin laimeuden jälkeen he ajautuvat mainostettuun sähellystappeluun. Sarjaa kannatti seurata, jotta - tiedät, että manaatit ovat kyborgimanaatti-pokémonin valitsevan Monican ykkösjuttu yleisestikin?

Monicasta tulee yrityskaappaajien uusin pelinappula. Juonen takana on: elävä firma Hexus. Googletin. Monica on kuiva hahmo tappelun ulkopuolella, mutta hänellä on yli 15 vuotta sarjakuvahistoriaa, ja Hexuksella on yli 20 vuotta. Pitäisi taas ottaa kuukaudeksi Marvel Unlimited.

6. jakso on värikkäämpi ja "arkinen perhe-elämä" voittaa "arkisen duunin", mutta kerronta jatkuu kankeana. M.O.D.O.K. ei hyväksy keski-ikäiseltä sarkasmikoneelta kuulostavan poikansa taikuriharrastusta. Kun he putoavat roskapönttöön ja päätyvät Asgardiin, peikot pitävät taikuudesta, joten isä ja poika päätyvät fantasiasodan eri puolille, koska: tietenkin. Loppu pelaa noin kolme korttia siihen liittyen, mitä isän on tarkoitus ajatella pojan harrastuksesta, joten draamapuoli tyritään.

Mistä lie korporaatiopolitiikasta johtuen jakso ei näytä esim. Thoria ja Lokia. Ö-luokan hahmojen kuten Hexusin suosiminen voi olla hyve, mutta satunnaisissa viikingeissä ja peikoissa ja Monicassa on niukasti Marvel-meininkiä. Hauskin asia Asgardissa on se, että vuohi kiljuu.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Disney+


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sabaton keväällä Suo... Pietarista Lahteen, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova