Tuorein sisältö

Daredevil, The Punisher ja Jessica Jones saattavat palata pian, mutta minkälaisina?

24.04.2021 klo 16.30 | Luettu: 1848 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Juorujen ja mahdollisesti spoilerien mukaan Charlie Coxin näyttelemä Daredevil, Jon Bernthalin näyttelemä The Punisher, Krysten Ritterin näyttelemä Jessica Jones ja Vincent D'Onofrion näyttelemä Kingpin ovat palaamassa Marvelin elokuvauniversumiin.

Väitetysti heidän aiempia seikkailujaan ei muistella: he näyttelevät uusia versioita. Luke Cagen ja Iron Fistin näyttelijät vaihdetaan.

Nämä hahmot ovat seikkailleet Netflix-sarjoissa, jotka kytkeytyivät Marvel-elokuviin lähinnä teoriassa. Netflix päätti olla tilaamatta jatkoa, kun vahvistui, että useimmat tai kaikki tulevat Marvel-sarjat debytoivat Disney+ -palvelussa. Disney saa käyttää hahmoja odotusajan jälkeen.

Daredevil saattaa palata jo tänä vuonna Spider-Man: No Way Home -leffassa. Kingpin saattaa vilahtaa Hawkeye-sarjassa ja palata Echo-sarjassa, jossa seikkailee Hawkeye-sarjan esittelemä kuuro supersankari. Jones saattaa palata She-Hulk-sarjassa.

Juorut ovat toistaiseksi vain juoruja. Kaikille kummallisille ideoille antaa uskottavuutta se, että No Way Home ja Doctor Strange in the Multiverse of Madness käsittelevät vaihtoehtoisia todellisuuksia. Vuosikymmeniä jatkuneissa sarjakuvissa vastaavat tapaukset ovat johtaneet isoihin muutoksiin, joissa jatkumo modernisoidaan kaikilla tavoilla, jotka ovat käteviä.

Lähde: Movieweb

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Wick -sarja on ... Paras kohtaus, jonka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova