Tuorein sisältö

Zack Snyder uskoo Batmaniin suuseksiskandaalissa

19.06.2021 klo 16.45 | Luettu: 745 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Varietyn artikkeli pohdiskelee, kuinka WandaVision, The Umbrella Academy ja aikuisille suunnattu animaatiosarja Harley Quinn kehittävät supersankaritarinoita.

On yhä rajoja. Harley Quinnin tekijät tahtoivat Batmanin harrastavan suuseksiä Kissanaisen kanssa, mutta studio kielsi sen jyrkästi. Sarjan superkonnat eli päähenkilöt saavat rikkoa rajoja, mutta sankareita koskevat tiukemmat säännöt. Tekijät kysyivät, ovatko sankarit itsekeskeisiä rakastajia? Studio vastasi, että eivät, mutta on vaikea myydä action-figuureja, jos Batman harrastaa oraaliseksiä.

Tekijöiden oli tarkoitus ilmaista, että heillä on lupa tehdä vaikka mitä, mutta tämä poikkeus on herättänyt enemmän huomiota. Kyseessä on yksi viikon internet-skandaaleista.

Batman-näyttelijä Val Kilmer on pohtinut asiaa.


Batman-ohjaaja Zack Snyder on ilmaissut mielipiteensä suoraan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dr. Death kertoo kaa... Natalie Portmanin nä... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

fhaifbjsjf

19.06.2021 klo 21.34 1 tykkää tästä

ihan hyva. mika jarki on edes antaa batman ihan kaikille maailman studioille et saavat tehda vaikka tuhkimoversion jos haluavat. syo vaan brandin uskottavuutta. batman on batman koska se on batman ei koska se on jonkun anarkisti tai lastenkirjailijan luoma alteralteraltertarina jossa batman voi olla vaik kassaneiti
lainaa
wuhaninlepakkomies

20.06.2021 klo 09.42

batmanin brändi on kasvanut vuosi vuodelta enemmän juuri sen takia, että hahmon oikeudet on myyty moneen studioon. uskallan väittää, että hän on ylivoimaisesti suosituin "super"sankari nykypäivänä.

vaikka hänestä väännettäisiin jonkinlaista häpeällistä viihdettä, se ei laske Batmanin arvoa silmissäni ja tuskin vaikuttaa paljoakaan jo suureksi paisuneeseen brändiin.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova