Tuorein sisältö

Netflixin The Witcher jatkuu joulukuussa: 2. kauden traileri ja muuta

10.07.2021 klo 15.10 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Fantasiasarja The Witcher jatkuu 17. joulukuuta eli kahden vuoden tauon jälkeen. Kuvaukset aloitettiin jo vuoden 2020 alussa, mutta koronavirus pysäytti ne pariin kertaan ja pääosanesittäjä Henry Cavill oli hetken pois pelistä haaverin vuoksi.

Kohtalo (yliluonnollinen sellainen) on lopultakin tuonut Geralt-noiturin ja prinsessa Cirin yhteen. Sarja ryhtyy virittelemään isä-tytär-suhdetta, kun Geralt suojelee ja opettaa Ciriä, joka tahtoo ryhtyä noituriksi.


Nörttimäisempi video paljastaa 2. kauden jaksojen nimet ja logot viimeistä lukuunottamatta. Teorioiden virittely alkaa tästä, ilmoittaa videon Twitter-versio.


Saagan YouTube-kanavalle on vyörynyt enemmänkin sisältöä osana eilisiltaista WitcherCon-tempausta. Alta löytyvä video esittelee noiturien Kaer Morhen -linnoituksen.


2. kaudella nähdään Geraltin oppi-isä Vesemir, joka debytoi 23. elokuuta omassa seikkailussaan eli anime-elokuvassa Nightmare of the Wolf. V2.fi julkaisi leffasta erillisen uutisen (koska allekirjoittanut pissii juosten), mutta alla on ylimääräisiä videoita aiheesta.
V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tältä näyttää Netfli... Sweet Tooth 1-8: osa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova