Tuorein sisältö

Sweet Tooth 1-8: osaava roisto on pienempi uhka kuin typerä sankari

10.07.2021 klo 21.30 | Luettu: 1249 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Big Man


Provosoidun Netflixin valitsemasta "omalaatuinen"-sanasta, kun sarja tekee töitä haudatakseen arominsa. Eläintarhan lapset on sentään toteutettu, todistaa kuva. He ovat saaneet 45 sekuntia. Se ei ole pitkä vaihe, kun possutyttö yrittää johdattaa muut turvaan armeijan jyrätessä kadulla, mutta tyttö ehtii sysätä muut pois kuvasta, vaikka kaikkien kohtalo on sama.

Paha tohtori Munamies tekee eläintarhasta tukikohtansa, jossa kidnapattu tiedemies tutkii lapsia. Pahis painottaa tahtovansa luoda viruslääkkeen vallan vuoksi. Tämä on jo kolmen sivujuonen risteys ja paikalle saadaan myös sarjan heikoin lenkki eli päähenkilö (päivitin arvojärjestyksen, koska olen lämmennyt tiedemiehen hikiselle neuroottisuudelle). Sweet Tooth on niin tyhmä, että kauden ajan pahiksia pakoiltuaan hän kertoo pahiksille, mistä hänet voi noutaa. Kyse ei ole antautumisesta. Hän vain on pässi (ja peura). Jo ensi kaudella hän vuorovaikuttaa 45-jengin kanssa.

Muutkin jaetaan uusiin leireihin ja yhteyksiä paljastuu. Iso mörökölli ammutaan samalla kun Tooth kidnapataan ja takaumissa nähty Toothin "äiti" on tulossa mukaan, koska kausien välillä pitää olla nöyhtää. Jos finaali olisi vielä kliseisempi, rytmi paranisi? Kidnappauksen ja ampumisen kombo ei ole avoimeksi jäävä huipennus, vaan mörökölli ehtii makoilla muiden säätäessä muuta. Sitten hänet kammetaan ylös, koska tietenkin hän on hengissä.

Mörökölli on jahdannut eläinlapsia, vaikka nykyään hän suojelee yhtä. Selvennyksen mukaan hänelläkin oli eläinlapsi. Hän järkyttyi ensin, mutta yritti palata perheensä luo - ja sitten alkoi roistovaihe? Sarja on tarkalleen niin ok, että tästä en nipota. Aukot voi täyttää päässään ja mörökölli on loogisella matkalla. Katselua jatkan kuitenkin vain jos parempia vaihtoehtoja ei ole.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


Virallinen arvosana 1. kaudelle:


< Jakso 1-7 --- Jakso 2-1 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin The Witche... Kohta kytätään taas ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova