Tuorein sisältö

Loki 1-6: se Marvel-jakso, jonka katsot todennäköisimmin uudestaan

14.07.2021 klo 23.00 | Luettu: 2855 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
For All Time. Always.


Oho. Määränpää on antoisampi kuin sankarin matka.

Lokin "itserakkausjuoni" toki saakin jäädä ilmaan, kun 2. kausi on vahvistettu. Loki sentään vannoo, että hänen perspektiivinsä on muuttunut, eikä hän selvästikään enää haaveile kultaisista kaupungeista.

"Kerberos" ohitettiin. Loki tapaa "ajan ja universumin mestarin". Varsinkin kun aiheena ovat vaihtoehtoiset todellisuudet, on hupaisaa ajatella, miten monesta kulmasta katsoja voi lähestyä tätä paljastusta, jossa piilee lukuisia koukkuja.

Jo "jumalan" kätyri lupaa Lokille valtaa, joten "jumala" vaikuttaa pirulta, joka pelkää? Meh. Tunnen hahmon sarjakuvista? Meh. Se koukku johti heti kylmiin väreisiin ja krooniseen virnistelyyn, että näyttelijä on tuttu vahvasta HBO-sarjasta ja tiedämme jo, missä Marvel-leffassa hän palaa.

Jakso on keskustelu uuden hahmon kanssa. Näyttelijä ampuu rohkeasti yli. Suoritus on mainio, mutta koska näyttelijä yrittää uutta ja hahmo vaikuttaa aidosti kyllästyneeltä elämäänsä, se tuntuu jakson mittaan yhä jännittävämmältä, että tästä tyypistä nähdään todennäköisesti myös erilainen ja uhkaavampi versio. Hahmo mainitsee pelkäävänsä vain itsensä eri versioita. Siksi hän on estänyt multiversumia laajentumasta. Voiko roiston ansioluettelo olla eeppisempi?

Koko jatkumossa on vain muutama pätevä kelmi, joten toivon päristen, ettei Marvel pudota palloa. On syitä pelätä, että vaadin liikaa taas ja että roisto kaatuu yhdessä leffassa. Toisaalta toiveitanikin tukevat ennakkotiedot ja huhut, joten jakso vaikuttaa harkitun hillityltä alulta multiversumitarinalle, joka johtaa entistä hullumpaan Avengers-leffaan. Thanosia on jo monta kertaa tylytetty pienemmäksi peluriksi.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen ja arvosana koko kaudelle:


< Jakso 1-5 --- Jakso 2-1 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin kauhutrilo... Tammerfestin pääaree... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bub

15.07.2021 klo 08.55

Kangin kyllä kuuluisi olla iso pahis mutta debyytti televisiossa ja jatko Ant-Manissa vaikuttaa vähän pannukakulta.
lainaa
SeOnValttia

15.07.2021 klo 16.39 1 tykkää tästä

Bub kirjoitti:
Kangin kyllä kuuluisi olla iso pahis mutta debyytti televisiossa ja jatko Ant-Manissa vaikuttaa vähän pannukakulta.


Malttia malttia. Mikä on parempaa kuin "pääpahis" (ja/tai hänen variaatioitaan) mitä kehitetään vuosikausia sankareiden rinnalla? Veikkaan että kahdeksan vuoden päästä tätä ensi-esiintymistä katsotaan hyvin erilaisin silmin. Odotan innolla.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova