Tuorein sisältö

Beastars 2-7 ja 2-8: kaverin syöminen vahingossa on yhä vähemmän outoa kuin amerikkalaisuus

22.07.2021 klo 23.00 | Luettu: 568 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8:
Unforgettable Sweetness ja Laughing at the Shadows We Cast


Opiskelija puree vahingossa toiselta käden irti. Uhri ja tekijä ovat shokissa, mutta sivulliset pitävät tätä yleisenä mielenhäiriönä.

Uhri sallii vegaanisuden kantaa itseään ja karhukin lähtee mukaan. Suden ilmeestä näkee, että kookas karhu on todennäköinen syyllinen aiemmalle murhalle ja mukiloinnille. Susipa kysäisee. Karhupa myöntää. Toteutus on pirun osuvaa, joten karhun uhittelu tuntuu siltä, kun olisit yllättänyt koulun raggarin ja hän veisi puukon kurkullesi tietämättä itsekään mihin tämä menee.

Sivullinenkin kuulee tunnustuksen, mutta tällä maailmalla on oma logiikkansa, joka vastaa sitä, että somessa kiertäneessä videossa amerikkalainen pikkutyttö mainitsee jo tottuneensa ammuskeluihin. Toki karhu voi seota. Se sivullinen olettaa, että karhu haluaa pitää matalaa profiilia, joten häntä ei pelota.

Opimme karhujen tukahduttavan voimansa lääkkeillä ja että karhu piti itseään uhrin ystävänä. Pärisin. Mielleyhtymiä putkahteli nuppiini laidasta laitaan: rasismi, kouluammuskelut, eheytyshoidot, satu skorpionista ja sammakosta.

Karhu ei joudu vastuuseen vielä ja selvittämätön murha on johtamassa kastijakoon. On osuva väli satunnaiselle sivujuonelle, jossa gepardi ja lammas hengailevat sympaattisesti. Myös mustasukkainen tyttösusi yrittää tutustua pupuun, jota poikasusi himoitsee, mikä on ristiriitaisempi operaatio. Samaan aikaan poikasusi mätkii slummeissa lihariippuvaista "narkkaria" ja mm. siitä muistutetaan, kuinka jotkut myyvät ruumiinosiaan.

Kauden alku hihitytti, mutta nämä yhä rikkaammat jaksot vahvistavat, että sarja voi tehdä ihan mitä tahansa. Asioita on ajateltu.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-5 ja 2-6 --- Jaksot 2-9 ja 2-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hiekkamatoja ja maus... Synkkä pilvi sooloil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova