Tuorein sisältö

Hiekkamatoja ja mausteista ilmaa: uusi eeppinen Dune-traileri

22.07.2021 klo 16.45 | Luettu: 836 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tietyn hintaluokan scifillä on vaikeuksia nousta voitolliseksi Star Wars -brändin ulkopuolella, joten peukut pystyyn. Ohjaaja Denis Villeneuve tahtoo Dunen aloittavan elokuvasarjan, mutta hänen Blade Runner 2049 -leffansa on hyvä esimerkki siitä, kuinka laatuscifi ei aina kiinnosta tarpeeksi suurta yleisöä.

Oscarista jo kisannut kloppi Timothée Chalamet näyttelee voimakkaan Atreidesin suvun perijää ja ympärillä on kattava valikoima vakiintuneita tähtiä. Suku saa vastuulleen Arrakis-planeetan, joka on ainoa kohde universumissa, josta löytyy kallisarvoista "maustetta". Avaruusooppera kohtaa hovijuonittelun.

Elokuva on vuoden myöhässä koronaviruksesta johtuen, kun se saapuu Suomeen lokakuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fantasiasarja The Wh... Beastars 2-7 ja 2-8:... >

Keskustelut (1 viestiä)

RandomSwinger

22.07.2021 klo 17.13 5 tykkää tästä

Blade Runner 2049 ei ole niin hyvä elokuva kuin mitä moni edelleen luulee sen olevan. Sama pätee Arrivaliin. Dennisillä on hyvä, hieman Nolanmainen tyyli kamerankäyttöön, tunnelmaan ja tietynlaiseen autenttisuuteen. Tosin hän ei kikkaile turhia ja hän kykenee kuvaamaan henkilöhahmojaan hieman Nolania lämpöisemmin. Eritoten on mukavaa kyllä, että tällaisia hieman aikuisempaan makuun tehtyjä ison budjetin sci-fi leffoja edelleen näiltä kahdelta maestrolta tulee - vaikka laatu heitteleekin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova