Tuorein sisältö

Taika Waititin kehittelemä Flash Gordon muuttui näytellyksi elokuvaksi

31.07.2021 klo 19.10 | Luettu: 674 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Thor: Ragnarökin ja Jojo Rabbitin ohjaaja Taika Waititi värvättiin pari vuotta sitten uuden Flash Gordon -leffan "luovaksi voimaksi". Hän vähintäänkin kirjoittaa sen. Tuottaja John Davis uskoo, että hänellä on saumaa kiinnittää kiireinen Waititi ohjaajaksi, koska... Waititi kaiken järjen mukaan rakastaa omaa tekstiään.

Waititi on 80-luvun koomisen kamalan version ystävä. Ennen Ragnarökin ohjaamista hän pisti studiopomot katsomaan sen. Davis vihjaa, että Waititin Flash Gordon näyttää Waititilta ja kommentoi uudella tavalla alkuperäisiä 30-luvun sarjakuvia.

Alunperin puhe oli animaatiosta. Kehittelyn lomassa Waititi ehdotti näyteltyä versiota, joten sellaiseksi leffa muuttui.

Waititin on määrä ohjata tulevaisuudessa Star Wars -elokuva. Star Wars on inspiroitunut Flash Gordonista ja 80-luvun Flash Gordon -leffa vastavuoroisesti Star Warsista, joten Waititi varmasti löytää sauman tehdä ideaalista fanifiktiota. Hän on saanut purkkiin neljännen Thor-leffan, jota hän on kuvaillut edellistäkin omituisemmaksi.


Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Solos 1-3 ja 1-4: ka... Luokkakokous 3 menes... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

31.07.2021 klo 19.26 5 tykkää tästä

Waititin metkut on kyllä meikäläisen makuun. Tämä sopii.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova