Tuorein sisältö

Russian Doll 1-5 ja 1-6: homeisesta hedelmästä tietää, että tämä on uusi päivä, eli perin samaistuttavaa

12.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1198 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
Superiority Complex ja Reflection


Nihkeät ja toistoon tympääntyneet päähenkilöt eivät tajua mistään mitään, joten myös kankeasti toteutetut hetket tekevät heistä samaistuttavampia?

On aika pohtia, voiko aikaluuppi olla satumainen rankaisu moraalittomuudesta. Itse kukin voi elää päivänsä paremmin, joten mokia löytyy, mutta tyypit ovat liian nihkeitä yrittääkseen lajityyppiin kuuluvaa "täydellistä päivää". He eivät koe olevansa hirmu ikäviä, eivätkä he olekaan, vaikkeivät he osaa nauttia edes nollautuvan päivän mahdollisuuksista.

Heillä lienee iso yhteys. Umpikujien jälkeen jotakin löytyy. Ennen ensimmäistä luuppia luuppitäti pani lipevää setää, joka panee kaikkia (kuten luuppijäbän pitkäaikaista tyttöystävää), mutta ympyrää ei sulje ainakaan tuplanihkeä pano. Luuppityypit tajuavat kuolevansa aina yhtäaikaa. Kuolemat ovat taas Final Destination -henkisiä: ehdin olettaa, että idea unohtui.

Jätkä muistaa yrittäneensä itsemurhaa ennen luupin alkua. Vielä jännittävämpi lopun merkki on se, ettei luuppi nollaa hedelmiä...! Olen nuokkunut koko päivän kuin ruskea banaani rikottuani eilen aikaluuppini käymällä ihmisten ilmoilla, joten jokin vivahde saattoi mennä ohi, mutta olen näistä tyypeistä kiinnostunut.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maustetytöt suositte... Venom: Let There Be ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova