Tuorein sisältö

Klassikkoromaani Shogun eeppisenä Disney+ -sarjana: traileri

09.11.2023 klo 21.45 | Luettu: 1381 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Shogun on tuleva 10-osainen minisarja, jota esittää Suomessa Disney+. Sarja perustuu James Clavellin maineikkaaseen romaaniin, johon perustuu myös 80-luvun samanniminen minisarja. Romaani mukailee löyhästi historiallisia tapahtumia, mutta mm. hahmojen nimet on vaihdettu.

Tarina sijoittuu Japaniin ja vuoteen 1600. Tulossa on Sekigaharan taistelu, jossa ratkaistaan, millä porukalla Japania hallitaan seuraavat parisataa vuotta. Lordi Toranaga liittoutuu salaperäisen englantilaismiehen John Blackthornen kanssa kääntääkseen asiat edukseen. Eurooppalaisilla on omat konfliktinsa mm. siihen liittyen, mitä kristinuskon suuntausta sopii levittää maailmalla.

Lehdistötiedote juhlii sitä, kuinka kattavasti mukaan on saatu osaavia japanilaisia näyttelijöitä. Toranagaa näyttelee pitkän linjan mies Hiroyuki Sanada, joka on viime vuosina esiintynyt lukuisissa länsimaisissa tuotannoissa tyyliin Mortal Kombat, Bullet Train ja John Wick: Chapter 4. Blackthornea näyttelee britti Cosmo Jarvis, joka on tähdittänyt mm. elokuvia Calm with Horses ja It Is in Us All.

Sarja alkaa helmikuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teineillä on ihan uu... Kuukauden pakkolepoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova