Tuorein sisältö

Brand New Cherry Flavor 6/8: noita pani jaguaaria, ja vaikeatajuisempaa shittiä

26.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1558 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 6:
Milk Bath


Näyttelijä mainitsi rahoittaneensa pätkiksen, ja se vahvistuu, että hän jakaa vastuun. Ennen kuin hän kaivoi silmän päästään, hän viilteli itseään taiteen vuoksi ja ehdotti huumeiden käyttöä. Lisa on silti kamala ohjaaja. Loppu?

Tuottaja ilahtuu Lisan väitetystä kuolemasta, mutta miettii myös zombiepoikaansa. Näyttelijä tahtoo nähdä Lisan ruumiin, muttei hänkään tiedä mistään mitään. Tarinan selvästi voisi tiivistää, mutta leffaversio ei tavoittaisi hömelyyden kaikkia aromeita.

Samaistuttavin hahmo on totisesti satoja vuosia vanha noita, joka on ruumista vaihtava parasiitti. Hän hoitaa Lisan tolpilleen. Hän kertoo tarinan maagisen jaguaarin panemisesta. Hän haluaa kuulla Lisan tarinan. Se ei ole kummoinen, koska Lisa käytti huumeita ja tuuli häntä vie. Noita on väsynyt. Niinpä. Jos sarja on satiiri Hollywoodin new age -haihattelusta ja suurista luuloista, en välitä, mutta samaistun itsetietoiseen puolijumalaan, joka vielä jaksaa kuolevaisia ihmetellä.

Huollettu Lisa on vähällä purra palkkamurhaajan pään irti. Sitä ei näytetä, vaan näkökulma on onttojen sivuhahmojen. Sarja on tarkoituksella vetelä ja huono: jonkin aineen myötä kaikki tämä ehkä kikatuttaa. Edellisen jakson lopussa olin valmis samaistumaan Lisan ja näyttelijän paniikkiin siten kuin Evil Deadien koomisiin kauhuihin. Sori siitä.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 5/8 --- Jakso 7/8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vielä on kesää jälje... Metallikuningatar Do... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova