Tuorein sisältö

Brand New Cherry Flavor 8/8: ainakin se sanoma toimii, että on ihan turha olla lahjaton pönttö Hollywoodissa

28.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1157 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 8:
Bodies


Sarkasmi hallitsee sarjaa, vaikkei ole aina selvää, mihin se kohdistuu. Sarja ei omistaudu painajaislogiikalle siten kuin David Lynch, jota sarja saattaa ihailla, joten outoilu ei herätä kunnioitusta. Olen nyt käsitellyt loppuun sellaisenkin symboliikan, jota en ymmärtänyt. Käytännön asioita:

Tuottaja myöntää ryhtyneensä vaikeaksi, koska se loukkasi miehisyyttä, kun ohjaaja Lisa pisti lopun lähentelylle. Lisa näkee, ettei äijäraaskulle kannata kostaa. Katsoja tiesi saman 3-5 tuntia sitten.

Lisa tapaa kaunaisen palkkamurhaajan, jonka kaunainen näyttelijä surmaa heti. Näyttelijä pysyy kaunaisena ja palvelee noitaa. Pikakelasimme siis toisen ja kolmannen tilinpäätöksen ohi neljänteen. Noita haluaa Lisan ruumiin. Lisa ei suostu. Esimerkiksi se ei ole "käytännön asia", että kirottu sohva on Lisan äiti ja noidan panema kissapeto, joka on yrittänyt varoittaa noidasta; se on puutaheinää.

Lisan lyhytelokuva herätti huomiota, koska hahmo repii silmän päästään. Näyttelijä teki sen oikeasti, koska hän on itsetuhoinen huumehörhö ja ehkä myös pimpeli pom. Annettujen tietojen valossa Lisa ei ole lahjakas. Hollywood on soopaa yhtä kaikki. Lisa jättää Hollywoodin. Loppu.

Kävin taas läpi "surun vaiheet" sarjan aikana. "Viha" ja "masennus" ovat helppotajuisia juttuja, ja se oli sukua "kaupanteolle", kun hyväksyin 5. jakson loppuhuipennuksen ja yritin nähdä kaiken parhain päin. Se on "hyväksymistä", että lusin tämän loppuun ennen kiinnostavampaa kamaa.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


Lopullinen arvosana minisarjalle:


< Jakso 7/8

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eddie Murphy ja Jona... Jason Statham on hui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova