Tuorein sisältö

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka käynnistyy torstaina

06.09.2021 klo 11.17 | Luettu: 889 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Luvassa juttua suosikkisarjojen kulisseista.

C Moren sarja- ja elokuvatuotantojen kulisseihin sukeltava uusi podcast alkaa ensi torstaina 9. syyskuuta. Juontajina toimivat Sara Parikka ja Johanna Puhakka.

Kulisseissa-podcastin jokaisessa jaksossa keskustellaan elokuva- ja tv-tuotantoalan huippuvieraiden kanssa alan kiinnostavista aiheista. Jaksoissa kuullaan muun muassa, kuinka näyttelijän raskausvatsa piilotetaan, millaista on rakastua työkaveriin, miten #metoo vaikutti työskentelyyn sekä kuinka pidetään oman pään sisällä fiktio fiktiona ja faktat faktoina. Joka jaksossa kuullaan myös Saran ja Johannan kuulumiset ja annetaan kuulijoille viikon tehtävä.

Podcastilla C More tarjoilee syventävää lisäsisältöä alkuperäissarjoistaan: jokaisen jakson keskiössä on C Moren uunituore alkuperäissarja ja sen tuotannosta tuttu vieras. Jaksoissa vierailevat Elena Leeve, Petteri Summanen, Saara Kotkaniemi, Matti Leino ja Eero Ritala.

Nelijaksoista kautta julkaistaan 9. syyskuuta alkaen kahden viikon välein aina torstaisin. Podcastin jaksot ovat kuunneltavissa ilmaiseksi suosituimmista podcast-palveluista, mm. Spotifysta ja Acastista.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vahvassa nosteessa o... Vain elämää -ohjelma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova