Tuorein sisältö

Miracle Workers: End Times 3, 4 ja 5: Steve Buscemi nekrofiiliksissä ja viittauksia Matrixista Ace Venturaan

14.08.2023 klo 23.00 | Luettu: 758 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4: End Times - Jaksot 3, 4 ja 5:
The MatriXXX, The Grouping Ceremony
ja Jim Carrey in the Park


Kun Steve Buscemi lähtee hoitamaan vanhoja traumoja luokkakokoukseen, hän saa tietää muiden palaneen luurangoiksi ydinsodassa. Se ei estä häntä rupattelemasta ja riehumasta. Ja onko tuolla nuoruuden ihastus?

Samaan aikaan Daniel Radcliffe ja Geraldine Viswanathan huoltavat hiipunutta seksielämäänsä "Matrixissa", jossa hyllyt notkuvat dildoja. Nainen on sotapäällikkö, joka tykkää kovista otteista. Mies on supersankarikunnossa, mutta naamasta päätellen aseksuaali. Mies tykkää... kivenlohkareista. Voidaanko paketoida jakso sillä huomiolla, että timmiin keppiin verrattuna vaimo on ihanan särmikäs lohkare? Rönsyily menee irstaammaksi, mutta söpöilyäkin mahtuu sekaan.

Sarja vilisee viittauksia, joten se lienee Harry Potter -sellainen, kun Radcliffe auttaa Buscemin poikaa, jonka pitäisi päästä opiskelemaan "Vahvojen" tupaan. Poika on kaksipäinen mutantti, joten pimpeli pom ja nyt myös Radcliffe ja Buscemi ovat yhteisen paidan sisällä. Kaikki on perin typerää, mutta näyttelijöillä on kivaa. (Typerän) tarinankin kausi ehkä kertoo, sillä sotaisa Geraldine jatkaa keskiluokkaistumista kärsiessään krapulasta.

Kuka on soveliain Ace Venturan eli lemmikkidekkarin rooliin Jim Carrey -klassikon kesäteatteriversiossa? Ehkä seksiorja, joka on heräämässä ymmärtämään, ettei hän ole oikea koira? Ei, vaan äksy Geraldine.

Aikalisä. Muistellaan Ace Venturan jatko-osaa. Siinä Acea ammutaan tainnutusnuolilla. Carrey myy herkullisesti koko skenaarion, kuten repliikin "kolme nuolta on liian paljon". Vastaavasti kolme jaksoa tätä sarjaa on liikaa yhteen putkeen, vaikka sarja on helppoa katsottavaa.

Geraldine yrittää kovasti, mutta Carreyn imitoiminen on taiteellinen itsemurha. Typeryydelle on pakko hörähtää toisen sivujuonen aikana, kun huumeriippuvainen gigolorobotti työntää vanhan ajan piipittävän lankamodeemin "suoraan suoneen".


Kauden keskiarvo:


< Jaksot 4-1 ja 4-2 --- Jaksot 4-6, 4-7 ja 4-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio Suomipopilla e... Suomenkin kankailla ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova