Tuorein sisältö

Uusi Turtles-leffa on tulossa, no eikä ole, no onpas

10.09.2008 klo 08.11 | Luettu: 2007 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toinen Teini-ikäisten Mutanttininjakilpikonnien luojista, Kevin Eastman, kertoi viime viikolla, että uusi Turtles-leffa on suunnitteilla ja että se ei ole tietokoneanimaatio.

Turtles-kirjoittaja Steve Murphy sanoi, että uutinen on aivan täyttä potaskaa.

Toinen Turtlesien luojista, Peter Laird, ei tiedä, miksi Eastman levitteli "erittäin epätarkkaa" tietoa. Sitten hän vahvistaa lähes kaiken, minkä Eastman on jo sanonut. Laird kertoo, että sopimus uudesta elokuvasta on lähes valmis.

Seuraava Turtles toteutetaan oikeilla näyttelijöillä, mikä ei (luonnollisestikaan) tarkoita sitä, että itse ninjakilpikonnat ovat näyttelijöitä puvuissa: sankarit ja mahdollisesti muut samantapaiset hahmot toteutetaan nykymuodin mukaisesti tietokoneanimaationa.

Eastmanin puheet sarjan aloittamisesta alusta ovat "epätarkkoja", sillä asiaa ei ole vielä päätetty. Laird olisi mielissään, jos uusikin elokuva saataisiin sijoitettua johonkin väliin neljän aiemman muodostamaa jatkumoa.

Laird pitää Silppurin paluuta mahdollisena, mutta tahtoisi esitellä uusia hahmoja. Laird myös leikittelee idealla, että tietokoneanimaation TMNT ääninäyttelijät Sarah Michelle Gellar (April O'Neil) ja Chris Evans (Casey Jones) antaisivat tällä kertaa hahmoilleen kasvotkin.

Ensimmäisen Turtles-leffan ohjaaja Steve Barron on Lairdin suosiossa siinä määrin, että Laird toivoo Barronin päätyvän viidennen osan ohjaajaksi. Kuten Eastman jo kertoi.

Lähde: MTV Splash Page

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallifanien oma ki... Myytävänä pala hitti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova