Tuorein sisältö

Christopher Nolan kehittelee elokuvaa atomipommin isästä

10.09.2021 klo 19.00 | Luettu: 1054 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Christopher Nolan suunnittelee elokuvaa fyysikko J. Robert Oppenheimeristä. Oppenheimer oli johtava tieteilijä Manhattan-projektissa, jossa kehiteltiin ensimmäiset ydinaseet toisen maailmansodan aikana. Oppenheimer suhtautui saavutukseensa ristiriitaisesti, ja hän päätyi FBI:n tarkkailuun kommunismipelon aikana. Aineksia elämäkertaan siis riittää, mutta tähän tietoon Nolan keskittyy ydinaseen luomiseen.

Nolan keskustelee elokuvasta useiden studioiden kanssa. Hänen ja Warner Bros. -studion rakkaus vaikuttaa siis rypistyneen. Syynä tuskin on se, että hänen Tenet-elokuvansa menestyi kehnosti korona-aikaan. Nolan on elokuvateatterien ystävä, ja vaikka hän sai tahtonsa läpi Tenetin tapauksessa, hän on kritisoinut Warneria siitä, että tämän vuoden leffat saapuivat HBO Maxiin jo ensi-iltapäivinään Yhdysvalloissa.

Uutislähde ei sinänsä tiedä, onko Warner mukana keskusteluissa, mutta Nolan on avoin muillekin tarjouksille. Sisäpiirijuorun mukaan Nolanin luottomies Cillian Murphy saattaa olla yksi näyttelijöistä.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britney Spears jälle... Miracle Workers 3-7 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova