Tuorein sisältö

Miracle Workers 3-7 ja 3-8: ken varatun naisen kanssa makaa, hän tilatkoon postimyynnistä pallienvasarointipyörän

10.09.2021 klo 21.00 | Luettu: 1830 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Miracle Workers: Oregon Trail - Jaksot 7 ja 8:
White Savior ja Over the Mountain


Kun Steve Buscemi joutuu intiaanien vangiksi, hän esittäytyy vaaralliseksi ja nuoreksi rikolliseksi. Ha! Buscemiko nuori, repeilevät intiaanit. Ilmeisesti se olisi liian haastavaa huumoria, jos he pilkkaisivat leppoisan käppänän vaarallisuutta.

Tyyli toimii vähän paremmin, kun intiaaneja häätävä pompöösi upseeri repeilee omalle lupaukselleen, jonka mukaan intiaaneja ei kiusata jatkossa. Jakso on lopulta yksi hallituimmista, kun identiteettikriisistä valmiiksi kärsivä Buscemi ihastuu "valkoinen pelastaja" -kliseeseen, mutta oppiikin palvelemaan muita. Intiaanit eivät voi häntä sietää, mutta oma porukka toivottaa hänet tervetulleeksi, vaikka he pärjäsivät ilmankin. Simppeliä, mukavaa.

"Voi luoja", kiljuu daami, joka pettää puolisoaan papin kanssa, joten puoliso olettaa, että Raamattua he tutkivat - vaikka hän näkee vaimon ja papin alasti sängyssä. Vitsit ovat niin huonoja, että ne melkein huvittavat, mutta eikö pelkän huudon käsittäminen väärin olisi hauskempaa?

Pappi alkaa epäillä, etteivät sattumukset kuten kaaressa oksentava ja Saatanaa ylistävä kakara ole sattumaa. Panemisesta hän ei tingi - mutta hän yrittää lepytellä Jumalaa ikoneilla ja takomalla itseään vasaralla kiveksille. Kiva, kun pettämisellä on painoa? Mustasukkainen aviomies ja Buscemin tytär liittoutuvat kaunaisina tarinan lähestyessä loppuaan.


3. kauden keskiarvo:


< Jaksot 3-5 ja 3-6 --- Jaksot 3-9 ja 3-10 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Christopher Nolan ke... Pöhkö piirretty Aqua... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova