Tuorein sisältö

Queen-yhtyeen faneille ilouutinen: 'QUEEN Renaissance – Cinematic Symphony' - konserttielämys Suomeen

15.09.2021 klo 13.41 | Luettu: 483 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Queen-yhtyeen musiikin faneille on luvassa jälleen ilouutinen.

Taiturimaisen venäläisen pianistin, Natalia Posnovan, johtama "QUEEN Renaissance – Cinematic Symphony" -konsertti nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 14. huhtikuuta 2022. Liput tähän Queenin jäsenten ylistämään musiikkia, videoita ja laulua yhdistävään esitykseen tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 20.9. kello 10.00.

Konserttilavalle astuu Natalia Posnovan lisäksi Queenin solistin, Freddie Mercuryn, monivuotinen henkilökohtainen assistentti Peter Freestone.

Freestone on kirjoittanut kaksi menestyskirjaa elämästään ja työstään Mercuryn rinnalla ja oli myös Mercuryn luona tämän menehtyessä 1991.

Myös Queenin kitaristi Brian May on ylistänyt Posnovan esitystä: "Natalia Posnova on ällistyttävän taiturimainen pianisti ja laulujen tulkitsija. Olen nähnyt kaikkien Queen-vuosieni aikana mitä monenlaisimpia laulujemme esityksiä, mutta en mitään Posnovan kaltaista. Hänessä on kauneutta, lahjakkuutta ja kekseliäisyyttä, jotka jokaisen tulisi nähdä, nauttia ja hämmästyä."

Posnovan konsertissa kuullaan Queenin suurimpia hittejä uudenlaisina sovituksina, joissa monista yhdistyvät sekä rockin että klassisen musiikin tunnelmat.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Erika Vikman, keikal... Pyhimys isona -konse... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

18.09.2021 klo 18.25

En vaan ymmärrä näitä amerikkalaisia inserttejä. Musiikki puhuisi puolestaan, mutta aina pitää puhua itsestäänselvyyksiä päälle.

Ilmeisesti yksinkertaisille ihmisille pitää tehdä yksinkertaisia mainoksia.

lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova