Tuorein sisältö

Dumbledore tulee kaapista, tms: Ihmeotukset 3 sai nimen ja aikaistui pari kuukautta

22.09.2021 klo 23.00 | Luettu: 2334 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Harry Potterin esiosasaaga Ihmeotukset ja niiden olinpaikat aikoo yhä venyä viisiosaiseksi ongelmistaan huolimatta. Kriitikot eivät pitäneet kakkososasta, joka myös menestyi aloitusosaa kehnommin. Saagan luoja J.K. Rowling on ollut otsikoissa kyseenalaisten mielipiteidensä vuoksi, ja roiston näyttelijä Johnny Depp on sen tason vaikeuksissa, että hänet korvattiin Mads Mikkelsenillä.

Jos jaksat yhä intoilla, tässä on positiivisin uutinen aikoihin: leffa saapuu teattereihin jo huhtikuussa 2022. Leffan sinänsä oli tarkoitus valmistua tämän vuoden marraskuussa, mutta ensi-ilta siirrettiin heinäkuulle -22 ja nyt sitä sitten hieman aikaistettiin.

Virallinen nimi on Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Uutisen otsikko viittaa siihen, että Rowling päätti paljastaa vasta Harry Potter -saagan jälkeen, että rehtori Dumbledore on homoseksuaali. Esiosasaaga ei ole ideaa erityisemmin laajentanut ainakaan ennen tätä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussi kommento... Korona perui jälleen... >

Keskustelut (2 viestiä)

bfoshdiwufu

23.09.2021 klo 07.31 2 tykkää tästä

lol jos leffa nimi tosiaan toi homosalaisuuden takia. muuttuuks potterinkin maailma yhtakkkia seksuaalikeskeiseks mis kaikki kuuluttavat olevansa trans tai nonbin tai gay tai jotain muuta ja koko tappelu pahoja monstereita vastaan jaa sivuun
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

23.09.2021 klo 09.59 4 tykkää tästä

Kerrotaankohan tässä leffassa myös siitä, kun ennen sisävessojen keksimistä velhot vain paskoivat lattialle ja siivosivat sotkun katoamisloitsulla. Sarjalla olisi hyvä tilaisuus kanonisoida kaikki Rowlingin Twitter-lisäykset saagaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova