Tuorein sisältö

Älä usko huhuihin Daniel Craigin jälkeisestä James Bondista ennen ensi vuotta

27.09.2021 klo 14.20 | Luettu: 409 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Bond -sarjan pitkäaikainen tuottaja Barbara Broccoli kertoo, että keskustelut Daniel Craigin seuraajasta alkavat vasta ensi vuonna. Asianomaiset eivät edes ajattele asiaa ennen sitä. He tahtovat Craigin ensin juhlivan päättyvää taipaletta.

Ehkä tämä lausunto estää hömppäuutisen tai kaksi (satoja sellaisia on tulossa joka tapauksessa). Netissä on väitetty jo vuosia, että Craigille etsitään korvaajaa, ja joskus valintaa on väitetty varmaksikin.

Sen Broccoli on vahvistanut, että James Bond on jatkossakin mies. Hän muistaa diplomaattisesti toivoa, että myös naisille tehdään elokuvia naisista naisten toimesta. Craig on sanonut samaa: naisille tulisi kirjoittaa yhtä hyviä rooleja kuin James Bond.

Myös se on varmaa, että Bond jatkaa isolla kankaalla niin kauan kuin niitä on. Amazon aikoo ostaa MGM-studion, mutta Broccolin tiimi sanoo ei suoratoistoensi-illalle ja tv-sarjalle.

Craigin viides ja viimeinen Bond 007 No Time to Die saapuu Suomeen torstaina 30. syyskuuta. Näytöksiä järjestetään jo keskiyön jälkeen.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica soitti Lou... Suvi Teräsniska, Jou... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova