Tuorein sisältö

Rocky IV on pian oikea elokuva? Ohjaajan versio palauttaa 40 minuuttia.

30.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 2010 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Rocky IV on elokuvaksi luokiteltu montaasi tai musiikkivideo, jota allekirjoittanut ja lukemattomat muut rakastavat silti tai siksi. Ohjaaja Sylvester Stallonen lupailema uusi versio saapuu myyntiin ja vuokralle marraskuussa, ja se pyörähtää valikoiduissa teattereissakin.

Nimi on Rocky IV: Rocky vs. Drago - The Ultimate Director's Cut. Paulien robotti on poistettu. Tilalla on 40 minuuttia ennennäkemätöntä materiaalia. Kyseessä on siis kärkevämpi ohjaajan versio kuin Stallonen aiemmin harrastamat viilailut.

Näin kuuluu mainoslause. Tappelukohtaukset ovat intensiivisempiä, musiikki on voimakkaampaa ja draama on väkevämpää, kun raskaan sarjan maailmanmestari Rocky Balboa puolustaa jälleen vyötään, kohdaten hurjimman vastustajansa: Ivan Dragon.

Rocky ei puolusta vyötä alkuperäisessä versiossa. Triviatiedon mukaan leikatut kohtaukset eivät kumoa sitä ideaa, vaan laajentavat sitä, joten mainoslause saattaa mennä hitusen metsään, tai sitten Stallone on muokannut tarinaa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vin Diesel vihjailee... Doom Patrol 3-3: suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova