Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-3: suora osuma tykistä sittenkin tappaa

30.09.2021 klo 23.00 | Luettu: 1336 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
Dead Patrol


Päähenkilöitä ammuttiin tykillä. Sellaisella on niin vähän painoa supersankaritarinoissa, että se oli puhdas läppä, kun toivoin heidän kuolleen, mutta nyt he tosiaan seilaavat pitkin Tuonelan virtaa.

Pidin Tuonelaa huijauksena siitäkin huolimatta, että Negatiivinen mies itkee ruumiiden vierellä. Mesta kuitenkin on aito Tuonela tai kiirastuli - vaikka tyypit pakenevat sieltä kuin tasku-ulottuvuuksista aiemmin. On sääli, ettei lihava Brendan Fraser palaa näyttelemään Robotmania ihmisenä, sillä se toisi uskottavuutta.

Tuonelassa voi vielä erikseen pyörtyä ja uneksia, mikä on paksua, kun yksi hahmo elää mielikuvitusmaailmassa puolet ajasta. Tyyppien on herättävä, ennen kuin he voivat erikseen herätä kuolleista, joten Inception-viittaus.

Semikiinnostava kummitusten etsivätoimisto auttaa paossa. Se vaikuttaa sisarsarjan alustamiselta varsinkin kun apinatyttö lähtee heidän matkaansa. Jakso mainitsee muistavansa, että tärkeän hahmon kuolema johti erilaiseen kummitustouhuun juuri äsken, joten olisi kai tuhmaa ulista siitä.

Sarjan standardeilla jakso on ehyt, kun jopa patentoitu märehtiminen (nyt kuolleiden omaisten kanssa) tapahtuu yhden idean alla. Jos tämä ei kelpaisi, katselu pitäisi lopettaa.


Keskiarvo 27 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rocky IV on pian oik... 'Mut mitä jos ne vaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova