Tuorein sisältö

Y: The Last Man 1-3: maapallon viimeinen mies valitsee sänkyyn ensin äitinsä

06.10.2021 klo 23.00 | Luettu: 1686 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Neil


Viimeinen mies Yorick herää Yhdysvaltain presidentin eli äitinsä vierestä. Sotilaat kiristelevät hampaita sille, miten typerää jo se on, että juuri tämä mies on hengissä, joten katsoja ei saa potkaista tv:tä sisään vielä.

Yorick uikuttaa, että hänen "kihlattunsa" on löydettävä, vaikka daami antoi pakit, joten hän pitää nilkkimäisten takertujien perintöä yllä. Eräs nainen oivaltaa, että kuuluisin "Yorick" tähän mennessä on kuollut pelle Hamletista. En tiedä mitä odotin, mutta näin surkea päähenkilö on hauska yllätys.

Ehkä sarja on komedia. Tyypit ovat helpottuneita, ettei kukaan hullu päätynyt presidentiksi. Sitten tutustumme päänsä lyöneeseen tätiin, jonka ensireaktio uutiseen kuolleista miehistä on se, että "minähän olen presidentti". Hän vaikuttaa Trumpin kannattajalta ja vahvistuu sellaiseksi (Trumpista ei puhuta, mutta ihmistyyppi on sama).

Kärkevien juttujen esittäminen koomisesti rentouttaa ilmapiiriä, jolloin köykäisempääkin draamaa osaa kunnioittaa. Pidin siitä, kun presidentti tarjoaa vertaistukea insinöörille, joka oli ennen kriisiä "ainoa nainen huoneessa". Traumatisoitunut tyyppi palaa hommiin.

Hovijuonittelu kuumentaa ilmapiiriä, joten jämäkkä ja ilmeisesti omiaan juoniva agentti lähtee kärräämään Yorickia muualle. Melkein jännitin jotakin. Epäilin sarjan hajoavan käsiin, mutta nyt valinnat vaikuttavat itsetietoisilta.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix-fantasia Loc... Amisseja ja oikeasti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova