Tuorein sisältö

Amisseja ja oikeasti näkyviä kauhuja: Paranormal Activity: Next of Kin -traileri

06.10.2021 klo 22.05 | Luettu: 1068 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Paranormal Activity -sarja on tienannut omaisuuksia idealla, jossa katsojat tuijottavat pitkään turvakameran kuvaa ja kiljuvat, jos jotakin tapahtuu. Se on oikeasti hauskaa - teatterissa.

Mutta ehkä on aika yrittää uutta. Paranormal Activity: Next of Kin kertoo itsenäisen tarinan dokumenttien tekijästä, joka päättää filmata matkansa kotiseudulle eli amissien yhteisöön. Hän toivoo oppivansa lisää äidistään ja juuristaan. Amisseilla ei turvakameroita ole, mutta nuori visionääri pitää omansa käynnissä varsinkin kun homma muuttuu kummalliseksi.

Trailerissa mainitaan ohimennen, etteivät nämä mitään amisseja ole, joten leffa turvaa selustansa, vaikka selvästihän se pelottelee vanhoillisiin amisseihin liittyvällä mystiikalla. Yleisesti ottaen amisseja pidetään rauhallisena kansana.

Elokuva on Paramount+ -palvelun yksinoikeus. Paramount+ on altavastaaja suoratoistopalvelujen sodassa, mutta sisäpiirijuorujen mukaan Paramount Pictures tekee jatkossa vähemmän ison budjetin spektaakkeleita ja enemmän palveluun sopivaa kamaa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Y: The Last Man 1-3:... Kuinka kauan KISSin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova