Tuorein sisältö

Resident Evil: Welcome to Raccoon City -traileri: buutattu leffasarja menee juurille

07.10.2021 klo 20.25 | Luettu: 1381 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Milla Jovovichin tähdittämä Resident Evil -saaga on päättynyt. Pelitalo Capcom on tiettävästi tyytyväinen siihen, kuinka omaa juttuaan tekevät leffat laajensivat brändiä, ja fanit ostivat lippuja 1,2 miljardin dollarin edestä. Myös pelisarja on kokeillut kaikenlaista, joten "aidosta Resident Evilistä" puhuminen olisi teeskentelyä.

Tilanne on yhtä kaikki se, että tänä vuonna valmistuva elokuva Resident Evil: Welcome to Raccoon City on uusi alku, joka tavoittelee ensimmäisten pelien tunnelmia. Sankareihin lukeutuvat Claire ja Chris Redfield, Jill Valentine ja Leon S. Kennedy, eli kahden ensimmäisen pelin pelattavat hahmot. Sontikka-firma on tehnyt hirveitä Pesukarhu-kaupungissa ja alkuperäinen kartano on yksi tapahtumapaikoista.

Suomen ensi-ilta on 3. joulukuuta. Jos tämä ei kelpaa, niin ei hätää: tuleva näytelty Netflix-sarja tarjoaa erilaisen vision.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin WandaVision... Uuden Hellraiser-elo... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

09.10.2021 klo 20.30

Olisipa vanhoja pelejä jäljitteleviä zombeja myös. Isoimpia ongelmiani re2 remaken suhteen oli modernit eli vihaisesti ilmeilevät ja rääkyvät zombit jotka tuovat mieleen zombileffan innokkaan statistin. Vanhojen pelien ilmeeltään tyhjät, ontosti ulisevat laahustajat herättivät minussa jopa pelon tunteita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova