Tuorein sisältö

Kiistelty Masters of the Universe: Revelation jatkuu ensi kuussa

13.10.2021 klo 15.15 | Luettu: 329 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Masters of the Universe: Revelation on alkuperäisen suunnitelman mukaan 10-osainen minisarja, joka vie päätökseen He-Manin ja Skeletorin taistelun. Sarja päätettiin jakaa kahtia, eikä kyseessä välttämättä ollut se paras mahdollinen idea, vaikka tarinan puolivälissä on selkeä väliaikahuipentuma.

Sarjan luoja Kevin Smith on tapojensa mukaan porissut kuin papupata ensi-illan jälkeen, kun osa faneista kääntyi sarjaa vastaan. Smith on paljastanut osan tulevaa tarinaa. Hän on diplomaattisesti vihjaillut, ettei hän olisi välttämättä jättänyt tarinaa kesken. Ja etsivä löytää ristiriitaisiakin kommentteja. Smith uskoo, että loput 5 jaksoa kumoavat osan kritiikistä, joka on kohdistunut eritoten siihen, ettei mukana ole paljoakaan He-Mania ja Skeletoria.

Loput jaksot nähdään 23. marraskuuta. Teoriassa sarja saattaa jatkua tämän jälkeenkin. Kriitikot pitivät ensimmäisistä jaksoista. Ennen kuin Smith alkoi panikoida, hän kertoi, että Netflix vain ilahtuu konflikteista, koska ne kasvattavat katsojalukuja.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaikki huutaa Dingo ... Britannian singlelis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova