Tuorein sisältö

Rikostutkija peittelee jälkikasvunsa syntejä - C Moren sarjauutuus Musta valo kuvausvaiheessa

15.10.2021 klo 08.40 | Luettu: 404 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren uutta alkuperäissarjaa Musta valo kuvataan parhaillaan.

Sarjassa ihmiselon suuret moraaliset dilemmat joutuvat testiin: kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään pelastaakseen kaidalta tieltä hairahtaneen lapsensa? Psykologista trillerisarjaa tähdittävät Maria Sid, Samuli Edelmann ja Tommi Korpela.

Sarjan kuvaukset käynnistyivät Tallinnassa syyskuun lopulla ja kuvauksia suoritetaan myös Helsingissä. Ensi-iltaan sarja saadaan C Moressa vuonna 2022.

Musta valo perustuu Petri Karran vuonna 2019 julkaistuun samannimiseen romaaniin. Käsikirjoituksesta vastaa Antti Pesonen, ja ohjauksesta Pete Riski (Bullets, Renki). Musta valo on jo herättänyt kansainvälistä kiinnostusta: ranskalainen APC (About Premium Content) on hankkinut sen kansainväliset levitysoikeudet.

"Musta valo yhdistää koukuttavan trillerin ja avioliittodraaman: sarja kertoo avioliitosta, perheestä ja rikoksesta. Sarja väittää, että rakkaus on voima, joka voittaa lopulta kaikki vastoinkäymiset. Uskomme, että Maria Sid ja Samuli Edelmann avioparina ja Tommi Korpela ex-rakastajana tulevat tekemään huikean herkulliset roolit, jotka eivät jätä ketään kylmäksi", kuvailee sarjan vastaava tuottaja Minna Virtanen.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordista tuttu Samps... Nainen ja ääni - Ade... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova