Tuorein sisältö

Y: The Last Man 1-6: älä luota konekiväärillä räiskivään jenkkiin, jos hän näyttää tissit

20.10.2021 klo 21.15 | Luettu: 479 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Weird Al is Dead


Dyyni-leffan alussa alaotsikko paljastaa tarinan jäävän kesken. Mitä jos toinen otsikko toteaisi puolivälissä, ettei jatkoa tule, koska studio masentui jo ykköstä editoitaessa? Y: The Last Man on tuorein käsittelyn saanut tv-sarja. Se tuntuu tylyltä katsojaakin kohtaan.

Viimeinen perusmies Yorick on oivaltanut sulautuvansa transmiesten joukkoon. En ole niin kasvosokea, ettenkö erottaisi toisistaan häntä ja aiemminkin nähtyä, sarjaa varten keksittyä transmiestä Samia, mutta on outoa, että molemmat ovat laihoja ja sänkisiä pitkätukkia, vaikkei siitä puhuta ja he ovat eri sivujuonissa.

Oliko "ainoan" miehen piilottelu alkuperäisen sarjakuvan ydin ja kulttuurin kehitys johti muutoksiin? On koomista, että heti kun Yorick lopettaa piileskelyn, sankarien on pötkittävä pakoon, koska joku jäljittääkin hämärää agenttia, jonka tehtävä on salata Yorickin olemassaolo.

Sinne tänne pomppivan mutta sujuvan jakson nimi viittaa sivulauseeseen ja ehkä siihen, että outoilu elää hyvin ilman Alia. Konekivääreillä leiriään vahtivat emännät vaikuttavat perusjenkeiltä. Sitten tissejä esitellään urakalla. Syövästä selvinneen naisen vertaus yksirintaisista amatsoneista vaikuttaa tiedostavalta draamalta, mutta porukalla on kulttimaisia piirteitä, joten ehkä jo pohjoismaisen kylpyläkulttuurin oli tarkoitus ilmaista, että ämmät ovat hulluja terveen kristillisestä asearsenaalista huolimatta.

HBO olisi vyöryttänyt tissejä heti ja sarja saattaisi elää.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Swallow The Sun julk... The Darkness jyrää k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova