Tuorein sisältö

Y: The Last Man 1-7: naisvangit olivat jo selibaatissa, joten miksipä viimeinen kikkelikalle säikkyisi

27.10.2021 klo 22.00 | Luettu: 421 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
My Mother Saw a Monkey


Viimeinen mies ja kaverit lukitaan entiseen naisvankilaan, kun sen liepeillä "jostain syystä" asuva jengi miettii siirtoaan. Toisaalla korkea-arvoinen konservatiivi keuhkoaa, että mies on löydettävä, jotta kaikista tulee äitejä taas. Silti tunnelmat ovat lattean sarkastisia verrattuna esim. See-sarjan dialoginpätkään, jolla sokea Dave Bautista ilmoitti luovansa näkeviä lapsia naisvankinsa terveyden kustannuksella.

Lattea sarkasmi on realismia (Bautistan ollessa oopperaa), ja siitähän voidaan edetä jännitykseen, jos perususkottavat ihmiset tiedostavat olevansa niin hullussa tilanteessa, että hulluihin ratkaisuihin on turvauduttava. Naisjengi ei ole vaarallinen ainakaan vielä, mutta sankareilla on yli puoli tuntia aikaa miettiä muuta, eivätkä hekään puhu "loppuelämästä lypsykoneessa" (tms), vaan kuivista käytännön asioista. Se on kai olevinaan vitsi, kun mies herää alasti vieraiden naisten hoivista.

Viimeinen mies on presidentin pentu. Kun presidenttiä vastustava konservatiivi oivaltaa sen, hän silti ylistää miestä Jumalan lähetiksi! Hän tulee ulisemaan vielä salaliitoistakin (koska käynnissä on sellaisia), mutta ajankohtaisen satiirin kannalta nämä intohimon kohteet ovat nurinkurisessa järjestyksessä.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallicalta liveuut... Ismo Alangon 'Neljäk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova