Tuorein sisältö

Quentin Tarantino on yhä pihalla, mutta Kill Bill 3 ja komedialänkkäri on mainittu

20.10.2021 klo 23.55 | Luettu: 956 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Quentin Tarantino ei vieläkään tiedä, mikä hänen seuraava elokuvansa on.

Voisiko se olla kolmas Kill Bill, josta hän puhui jo alkuperäisen leffaparin debytoidessa? "Miksi ei?" on Tarantinon tuore vastaus.

Tarantinolla on idea länkkärikomedialle. Se ei ole elokuva, vaan osa jotain muuta. Sen jonkin sisällä on spaghettilänkkäri oletettavasti Tarantinon sanavalintojen mukaan ("part of this thing, there's supposedly a spaghetti western in it"). Hän tahtoo filmata spaghettilänkkärien tyylillä ja pistää näyttelijät puhumaan omaa äidinkieltään. Meksikolainen roisto on italialainen ja niin edelleen.

Aiemmin tällä viikolla paljastui, että irtonaisista episodeista koostuva kreisikomedia Mieletön maailmanhistoria saa jatko-osan, joka on komediasarja. Saattaako Tarantino olla yhden jakson vieraileva ohjaaja? Se ei ole huhu, vaan ajatus, jonka allekirjoittanut kehitti yrittäessään sisäistää Tarantinon höpinät.

Tarantino on pitkään väittänyt lopettavansa seuraavan eli kymmenennen elokuvansa jälkeen periaatteellisista syistä. Hän on tuuminut myös, että Once Upon a Time in Hollywood olisi hyvä loppu. Se leffa on hänelle tavallista henkilökohtaisempi, ja hänellä on ilmeisiä vaikeuksia päättää, mikä menisi läpi viimeisenä manifestina sen jälkeen.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruby Rose sähisee Ba... Yökyläilyn myötä saa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova