Tuorein sisältö

Disney+ -päivä lähestyy: ensimmäisen kuukauden saa nyt 1,99 eurolla

08.11.2021 klo 14.35 | Luettu: 873 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn mukaan tämän viikon perjantai on Disney+ Day. Palveluun rysähtää tavallista enemmän sisältöä, ja sosiaalisen median puolella nähdään julkistuksia ja ennakkotietoja. Osana tempausta ensimmäisen kuukauden saa nyt 1,99 eurolla (normaalihinta on 8,99 euroa). Tarjous on voimassa tästä päivästä sunnuntaihin, ja se koskee uusia ja palaavia asiakkaita.

Palveluun lisätään perjantaina elokuvat Jungle Cruise, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Yksin kotona - Oma koti kullan kallis, Spin ja Lumottu. Jungle Cruise oli aiemmin tarjolla lisähintaan, mutta perjantaista eteenpäin nämä kaikki kuuluvat normaaliin tilaukseen.

Alkavia sarjoja ovat Yhdysvaltain lääketeollisuuden ongelmista kertova minisarja Dopesick ja fantasiamusikaali Entrelazados. Jatkoa saavat Maailma Jeff Goldblumin silmin ja Fancy Nancy. Tiedossa on lyhytelokuvia, kuten Olaf-lumiukon tulkintoja Disneyn klassikoista ja uusi Simpsonit-pätkä, jossa vierailee ainakin Hessu Hopo.

Uudet dokumentit pureutuvat Boba Fettin historiaan ja Shang-Chi-leffan tekemiseen. Billie Eilishin tähdittämä The Making of Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles on dokumenttielokuva ja/tai "konserttielämys".


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joko on hallussa, an... Vin Diesel tahtoo "p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova