Tuorein sisältö

Arcane: League of Legends 1-2: jos tiede on suoraa ja taikuus väärää, kuka suoran säätää ja tällaisia lyriikoita vääntää

08.11.2021 klo 21.00 | Luettu: 1380 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Some Mysteries Are Better Left Unsolved


Ryöstön uhri on nuorimies, joka tieteilee taikuuden parissa. Magiaa karsastetaan, joten jäppinen joutuu itse pulaan ja lopulta pihalle akatemiasta. Kukkomaisuuttaankin hän saa syyttää, sillä neuvostossa istuva varakas leidi ja Dragon Ball Z -piisami koettavat selittää asiat parhain päin hänen kannaltaan.

Reaaliaikastrategioiden veteraanina koen pelit LoL ja Dota 2 askeleina taakse. Paljoa en tiedä, mutta huvikseni kuvittelen, että suuttuessaan esimerkiksi tämä piisami ratsastaa koiralla ja ampuu singosta tykkitorneja ja valopalloja, jotka sanovat blop. Jokin absurdi piristäisi.

Ryöstelyn itsensä vakavuutta painotetaan taas: teinirosvot piileksivät slummeissa viranomaisten nuuskiessa ja hermostuttaessa paikalliset. Teinien isähahmo on kapakkaa pyörittävä paikallinen päällysmies, jonka asema heikkenee, kun hän yrittää hissutella kriisin pois. Vastapuolen käheä täti on samalla jalolla asialla.

Tilanteissa on tasoja, mutta koukku uupuu yhä. Minuutin saava pahiksen näköinen pahis käyttää hirviöseerumia nyt ihmiseen, joten olettama on se, että kukkoilevat ja kiukkuilevat kakarat joutuvat liittoutumaan mömmön vuoksi, kunhan he ensin riitelevät, eivätkä he ole edes tavanneet.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spider-Man: No Way H... Demonit raahaavat uh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova