Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-9: aivot roskapöntössä on noin ensimmäinen roisto tai hahmo, joka onnistuu jossakin

18.11.2021 klo 23.00 | Luettu: 1309 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 9:
Evil Patrol


Dadan sisarkunnan järjetön uni-isku vain loppui. He ilmeisesti haihtuivat sarjasta. Kauden toiseksi viimeisen jakson nimi viittaa Pahuuden veljeskuntaan, johon aikamatkaaja kuului ennen matkaa. Purkkiaivo ja sissigorilla ovat vanhainkodissa, mutta aikamatkaaja houkuttelee heidät tuekseen pelätessään Vetelän naisen kostoa. "Kosto" takkuaa, koska hohhailevat sankarit ovat entistä hyödyttömämpiä.

Hullu-Jaana ei ole hullu eikä Jaana: hallinnassa on kehon oikeasti omistava sivupersoona. Kyborgi vaihtoi tykit ja vempeleet tekoihoon. Negatiivisen sielun aikaa sitten menettänyt Negatiivinen mies keskittyy hoivaamaan psyykkistä toukkaa. Dementoituva Robotman harkitsee normaalia lääkärikäyntiä. Huzaa.

Aikamatkaaja osaa muuttua miksi tahansa, joten hän muuttuu vauvaksi, mutta älä anna sen hämätä: surkeana tehostevauvana hän on vaarallinen kuin simpanssi. Sehän riittää. Robotman kidnapataan, koska purkkiaivo tahtoo päivittää ruumiinsa. Se on ehkä konkreettisin juoni koko kaudella / sarjassa. Seuraava jakso on ehdottomasti viimeinen jonka katson, joten toivon kriisin ratkeavan. Ilman sitä jompikumpi kiihkoilevista emännistä olisi voinut pieraista itselleen sydänkohtauksen ja olisin kokenut saagan päätellyksi teemoineen kaikkineen.


Keskiarvo 33 jakson jälkeen:


< Jakso 3-8 --- Jakso 3-10 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Faith No More, In Th... Tummaa tyyliä ja tär... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova