Tuorein sisältö

Näytelty Ahsoka Tano kohtaa Star Wars Rebelsin mandalorialaisen

20.11.2021 klo 13.40 | Luettu: 800 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sabine Wren on Star Wars Rebels -sarjassa debytoinut mandalorialainen, joka on aseiden ja räjähteiden asiantuntija ja (persoonallisempana silauksena) taiteilija. Hän laittaa osan intohimostaan graffiteihin ja haarniskansa tuunaukseen ennen kuin hänestä tulee tärkeä tekijä kansaansa liittyvissä juonissa.

Natasha Liu Bordizzo näyttelee häntä Ahsoka-sarjassa. Kyseessä on vakituinen rooli. Bordizzo tunnetaan Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny -elokuvasta ja The Society -sarjasta.

Sabine ja Ahsoka tapasivat jo Rebels-sarjassa, jossa esiintyi myös Ahsokan entinen mestari Anakin Skywalker eli Darth Vader. Hayden Christensen palaa näyttelemään Anakinia Ahsokan sarjassa. Sarja sijoittuu Jedin paluun jälkeiseen aikaan, joten Christensen näyttelee aavetta tai on mukana takaumissa.

Ahsokaksi palaa Rosario Dawson, joka näytteli hahmoa The Mandalorianissa. Kuvaukset alkavat maaliskuussa, joten ensi-ilta saattaa olla vasta vuonna 2023. Star Wars -sarjat The Book of Boba Fett, Andor ja Obi-Wan Kenobi ovat parhaillaan jälkituotannossa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Batwoman-sarjassa re... Tappajarobotit varjo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova