Tuorein sisältö

Bloodpit lopullisesti telakalle?

25.07.2007 klo 09.22 | Luettu: 1800 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ulkomaan tuuliakin haistellut Tamperelainen Bloodpit on vaikeuksissa. Bändin kotisivujen mukaan solistin seurustelu viinapirun kanssa vie bändin pitkälle telakkajaksolle.

Bloodpitin nokkamies, edesmenneen Popeda-kitaristin Tapani Arwo Mikkosen poika Matthau Mikojan, on bändin tiedotteen mukaan pahasti kuutamolla. Aikaisemmin ilmoitettiin keikkojen peruuntumisista, nyt bändin jatko on vaarassa. Bloodpitin kotisivuilta löytyvä tiedote alkaa lauseella "Kasetti ei kestä enää yhtään & kootut selitykset vol. 79345".

- Bloodpitin kaikki sovitut keikat, mukaan lukien loppusyksyn Euroopan kiertue, on peruttu ja bändi jää toistaiseksi kokonaisvaltaiselle tauolle. Viime perjantainen kahden biisin mittainen Sunset Beach Party esiintymisemme todisti, että bändin jäsenten mielenterveys ole enää keikkailun edellyttämällä tasolla. Melkein viisi vuotta on tällä kokoonpanolla väännetty ja paljon yhdessä koettu, mutta ihmismielen sietokyvylläkin on rajansa. Kasetti on ollut lähellä hirttää kiinni ennenkin, rajoilla on pyöritty jo pitkään ja nyt se ei kestä enää yhtään.

Tiedote on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteesta Bloodpitband.com.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lindsay Lohan ryyppä... Entiset Kiss-jäsenet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova