Tuorein sisältö

Will Smithin komedia Bel Airin prinssi draamana: varhainen härnäke

23.11.2021 klo 22.50 | Luettu: 420 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bel Airin prinssi (The Fresh Prince of Bel-Air) on Will Smithin läpimurtosarja, joka kertoo varakkaiden sukulaisten hoiviin päätyvästä nuoresta jäppisestä, joka on tottunut köyhyyteen ja katujen lakeihin.

Vuosina 1990–1996 tehty sarja on kevyt komedia. Ensi vuonna alkava uusi versio Bel-Air sen sijaan on draama. Smith totesi muutamia vuosia sitten, että Helvetti jäätyy, ennen kuin uusi versio tehdään. Sitten Morgan Cooper ohjasi fanifilmin, joka vaihtoi lajityypin. Smith innostui, joten nyt Smith on uuden version tuottaja ja Cooper on siitä päävastuussa.

Pääosassa nähdään aiemmin tuntematon Jabari Banks. Alkuperäinen sarja perustui löyhästi Smithin elämään, joten päähenkilön nimi on yhä Will Smith.


Ylä- ja alapeukkujen suhteesta päätellen härnäke ei avaudu kaikille. Alta löytyy mainittu (ja yläpeukutettu) fanifilmi, joka myöskin sisältää vedenalaista kruunajaiskuvastoa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Punk in Drublic -kie... Whitesnaken uuden ba... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

dgoabgowjxjjei

24.11.2021 klo 16.50

ei avaudu ei jos menee liian kauas alkuperaisesta niin onnihan turha kutsua bel airiksi teaser nayttaa ihan o luokan tekotaitwelliselta netflixsarjalta joka lopetetaan kesken kauden. pitais rehdisti ottaa bel air yks yhteen ja kasitella sita draamana eika vaan ottaa ukkojen nimia ja kaikki muu erilailla
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova