Tuorein sisältö

Cowboy Bebop 1-3: nukkeja, tissejä ja koiria eli 66% kivaa

04.12.2021 klo 19.00 | Luettu: 1299 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Dog Star Swing


Jet Black stressaa, vaikka hän on valmis maksamaan ylihintaa nukesta, joten hän ei ole kuullut eBaysta: Sonic X -brändin Rouge the Bat -figuuri maksaa päälle tonnin, mutta jos olisi rahaa, luottaisin 97,3% positiiviseen palautteeseen. Mikäli tästä sarjasta tehdään figuureja, Blackin tuntema viriili rintavakomummo nimeltä Woodcock on pian samoissa hinnoissa samoista syistä.

Päivän keikka on murhaaja, joka on liian ovela kytille muttei cowboylle. Roisto muokkaa ulkonäköään vanhalla tekniikalla, jota käyttävät enää ilotytöt, joten suunta on selvä. Piirrosutareet vahvistavat tissien tarpeen kasvavan, ja vitsejä nähdään, mutta se on laskelmointivirhe, että välittömästi letkeän hömpän jälkeen aitoa alastomuutta käytetään kohtauksessa, jossa pääpahis teloittaa alaisiaan. Luulen katsovani näitä objektiivisesti. Yleisellä tasolla se toimii, jos sankarilta riistetään vainu vaikkapa tisseistä, mutta tässä jaksossa sankarit eivät karummista tunnelmista tiedä. Koominen fetissipuoli on lörpähtänyt yrittäessään jatkua hetken teloitusten jälkeen.

Se "harmittomampi" murhaaja on kaunainen rikkaille, jotka suosivat koiria ihmisten sijaan, muttei psykollakaan ole lupaa kritisoida koiria fiktiossa, joten murhaaja paijaa niitä ja sankarit nyökyttelevät. En tiedä, onko se satiiria vai propagandaa. Ein-nimisestä koirasta olen kuullut, joten tiedän missä mennään, kun Black saa sen vastuulleen yritettyään korvata nuken sillä.

Tiimi kasvoi. Spike käy vielä tylyttämässä pääpahista. Kärkevän tyylittelyn kylkeen ei enempää edistystä tarvita taaskaan.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scream 5 -julisteet ... Spider-Man: kohti Hä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova