Tuorein sisältö

Arcane: League of Legends 1-8: hohtavat hanskat ja vasara, vain 11,99 euroa

06.12.2021 klo 23.00 | Luettu: 529 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Oil and Water


En tiedä ketkä ovat "pelattavia hahmoja", mutta koen kaiken tähtäävän siihen, että fanit hihkuvat "no niin". Alussa Vi riehui rautahanskojen kanssa ja nyt hän saa päheät DLC-hanskat, kun hän liittoutuu eliitin kanssa. Yksi tiedemies heiluttaa japanilaista roolipelivasaraa ja toinen muuttuu entistä friikimmäksi ladatessaan ruhoon discovaloja. Luulin Jinxin olevan puolivalmis psykopaatti, mutta hän räjäytti itsensä, joten nyt odotamme hänen kypsyvän hirviömömmöjä suonissaan.

Slummeja hallitsevan gangsterin pää pehmenee ja otteet löystyvät, mutta eliitti harkitsee sekä sotatoimia että myönnytyksiä hänelle. Vi ei diplomatiaa suosittele, joten vasaroija lähtee mukaan gangsterin bisneksiä häiritsemään. Toiminta on makeilevaa, mutta jälkimaku on alakuloinen - ja ristiriitainen. Vasaroija ymmärtää, ettei yksi uhreista paha ole, mutta hän vaikuttaa tappavan lapsen ja siihen nähden reaktio on vaisu. Aiempi kohtaus lähentelee komediaa discomiehen räjäyttäessä ystävänsä vahingossa atomeiksi, koska "tragedia" saa vain reilun minuutin.

Kauden loppusuoralta tämä ei tunnu, kun lukuisat hahmot ovat merkityksiltään täysin avoimissa asemissa. Ennen kuin edes laahaaminen jatkuu, satunnaisen diplomaatin takauma alustaa sitä, että hänen sotaisa äitinsä ilmestyy maisemiin. Diplomaatti tuo mieleeni Dragon Age: Inquisition -diplomaatin ja nyt ehkä muistan, että hänellä on äiti, mutta siinä on suhteeni häneen ja vastaavia hahmoja on parikymmentä.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porispere 2022, Ketä... The Cure lokakuussa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova