Tuorein sisältö

Big Mouth 5, jaksot 9-10: seksikäs Bernie Sanders on jäävä muistoihin

09.12.2021 klo 21.30 | Luettu: 1082 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jaksot 9 ja 10:
Sugarbush ja Re-New Year's Eve


On pari esimerkkiä siitä, että päähenkilöt voivat kehittyä, joten on oudohkoa "mennä asioiden edelle" ja käsitellä ensimmäistä yhdyntää Nickin isosiskon näkökulmasta. Todellisuuteen ankkuroitu suhteellisen hillitty läppä olisi osuvampaa pienen aikahypyn jälkeen?

Kyse on lomaromansseista hiihtoreissulla. Andrew on vähällä päästä toiselle pesälle Bernadette "Bernie" Sandersin kanssa, kunnes kiukkuileva Nick saa aikaan lumivyöryn. Bernie epäilee olevansa turhan vanha, kun seuraava tilaisuus tulee, joten nyt meni nuorelta usko tulevaisuuteen? Tämä on hauskaa hölynpölyä hitaassa jaksossa.

Kausi kulki perinteisesti. Alussa tiimi säilytti fokuksen kunnioitettavasti. Sehän katosi, ja viimeinen jakso pyrkii taas tekemään siitä ominaisuuden. Jotenkuten ideoita sentään päätellään.

Nick vihaa jo vihansa lähdettäkin eli vihamatoa, joten hän päätyy hirviömaailmaan, jolloin parin muun on lähdettävä perään. Nick tapaa itsensä vanhan version eli yhden sarjan luojista, joka näyttää naamansa. Hirviöt vahvistetaan mielikuvitukseksi, neljännen seinän rippeiden roihutessa. Hitusen oivaltavampi versio kohtauksesta voisi päättää sarjan, mutta lisää on tulossa.

Anteeksipyyntö on parasta matolääkettä. Siis vihamatoihin. Se nyt ainakin menee suunnilleen niin.


Keskiarvo 51 jakson jälkeen:


< Kausi 5 - Jaksot 7 ja 8

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilmasto lämpenee nii... Sylvester Stallone n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova