Tuorein sisältö

Typerimpien amerikkalaisten sisällissota näyttää tältä: Reno 911 -kytät vastaan QAnon

10.12.2021 klo 23.00 | Luettu: 1010 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Komediasarja Reno 911! sai jatkoa pitkästä aikaa viime vuonna, kun kännyköille suunnattu suoratoistopalvelu Quibi etsi yksinoikeussisältöä. Quibi kuoli saman tien, mutta Reno 911! on yksi pyörä, joka jatkaa pyörimistä, kun alkuperäinen tiimi kerran kokoon saatiin. Roku-palvelu osti Quibin ohjelmiston. Paramount+ -palvelussa debytoi 23. joulukuuta spesiaali nimeltä Reno 911!: The Hunt for QAnon.

Tyylilaji on valedokumentti ja päähenkilöt ovat pässinpäisiä kyttiä Renon kaupungista. QAnon on tosielämästä tuttu äärioikeistolaisten salaliittoteorioiden kokoelma, jonka kohderyhmää ovat niin typerät ihmiset, että heidän pilkkaamisensa on jo riskaabelia, sillä kyse on mielen sairauksista. Osa QAnonin seuraajista uskoo mm. siihen, että 20 vuotta sitten kuollut poliitikon poika John F. Kennedy Jr. palaa pian liittoutuakseen Donald Trumpin kanssa. Miksi juuri hän? Miksi ei?

Spesiaalissa tutut kytät soluttautuvat QAnonin risteilylle löytääkseen itsensä Q:n eli sisäpiiriläisen, joka tarjoaa (toistuvasti pieleen menevää) tietoa tärkeistä tulevista tapahtumista. Mihin tämä voi johtaa? Useimmat kytät hurahtavat mukaan?V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Wheel of Time 1-... Cowboy Bebop 1-4: sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova