Tuorein sisältö

Cowboy Bebop 1-4: sattuu olla Groot

11.12.2021 klo 19.00 | Luettu: 1301 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Callisto Soul


Veri lentää, kun ekoterroristit muuttavat gaalavieraat puiksi - mutta Netflix ei vaivautunut kuukautta odottamaan, saattaisiko tällainen johtaa kulttimaineeseen. Sarja on lopetettu. Animeversio lienee parempi kiistattomasti, sillä Netflix yrittää tyrkyttää sitä ennen tätä listallani olevaa versiota.

Onhan tässä ongelmia. Gaalassa on paikalla pari jaksoa lomaillut Faye Valentine. Ennen keskeytystä hän yrittää saada takaisin identiteettinsä, jonka hän menetti ennen sarjan alkua kryojäädytyksessä. Ei siinä mitään, mutta kun hän kaipaa apua terrori-iskun jälkeen, Spike Spiegel ja Jet Black sattumalta notkuvat lähimmässä kuppilassa, vaikka hahmot seilaavat planeettojen välillä? Jos jokin meni ohi, olkoon se arvostelun ominaisuus.

Se ei avaudu 2021, että luonnonsuojelijat esitetään ylimielistä äitiään tottelevina nörtteinä, joilla on mielessä massamurha, mutta kevyitä vitsejä olivat aiemmatkin "viikon roistot", ja se tuntuu vaihtelulta 2021. Huomioni on sankarien hengailussa, joka on miellyttävää ilman isoja ideoitakin, joita toki ottaisin. Faye on erilailla sarkastinen kuin muut ja nyt virallisesti mukana. Hurraati hyrrää.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Typerimpien amerikka... Christopher Nolanin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova