Tuorein sisältö

Jos Ihmemies MacGyver olisi typerä ja sikaileva Rambo (?): MacGruber-traileri

13.12.2021 klo 13.30 | Luettu: 1303 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sketseissä ja elokuvassa seikkaillut MacGruber saa tällä viikolla oman tv-sarjan. Hän on huonotapainen ja epäpätevä agentti, joka vapautetaan vankilasta, koska jonkun on pysäytettävä maailmanrauhaa uhkaava roisto hänen menneisyydestään. Will Forte jatkaa pääroolissa, ja Kristen Wiig ja Ryan Phillippe palaavat elokuvarooleihinsa eli MacGruberin kavereiksi. Roistoa näyttelee Billy Zane. The Matrix Resurrectionista pudotettu Laurence Fishburne pääsi lohdutukseksi komentajan rooliin.

Onko kyseessä yhä Ihmemies MacGyver -parodiaa, vai onko tiimi vain kiintynyt juttuunsa? Joku aitoa asiaa viimeaikoina katsonut saa vastata: ehkä "hienovarainen" parodia menee muilta ohi. Sketseissä MacGruber yrittää ratkaista tilanteet purkkaviritelmillä MacGyverin tavoin, mutta hän keskittyy epäolennaisuuksiin ja tappaa kaikki. Sarjassa MacGruber rellestää ja räiskii.

Sarjaa esittää amerikkalainen Peacock-palvelu. Ensi vuonna aloittava SkyShowtime-palvelu yhdistää Peacockin ja Paramount+:n sisällön suomalaisille ja monille muille eurooppalaisille.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Stathamin sala... Steven Spielbergin W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova