Tuorein sisältö

Elizabeth Banksin scififantasia Red Queen muuttui tv-sarjaksi

02.06.2021 klo 17.30 | Luettu: 1091 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kuvassa: Elizabeth Banks elokuvassa Nälkäpeli - vihan liekit.

Punainen kuningatar eli Red Queen on Victoria Aveyardin romaani, joka on saanut kolme jatko-osaa. Elokuvaversiota lupailtiin jo vuonna 2015, jolloin romaani julkaistiin, mutta leffa ei edennyt. Ohjaajan hommasta neuvotteli tuolloin Banks, joka uuden suunnitelman mukaan ohjaa tv-sarjaversion. Hän aikoo myös näytellä "merkittävässä sivuroolissa".

Tarina sijoittuu lähitulevaisuuden Yhdysvaltoihin. Demokratian on korvannut kovaotteinen monarkia, jossa vallan huipulla ovat supervoimia omaavat ihmiset. Kuten jokainen nuorten aikuisten tarinoista kuullut olettaa, päähenkilö on nuori nainen, joka saa tietää, että hänelläkin on voimia. Hän on köyhistä oloista ja hänestä ryhdytään leipomaan kapinaliikkeen keulakuvaa. Siinä sivussa hän yrittää selvittää, mistä hän voimat sai.

Sarjaa kehitellään Yhdysvalloissa toimivaa Peacock-suoratoistopalvelua varten. Peacockin valtteja suoratoistosodassa ovat NBC-televisioyhtiön, Universal Pictures -studion ja WWE-painifirman ohjelmat. Tai (näin on usein vitsailtu): lähinnä Konttori.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mötley Crüe -rokkari... Star Wars: The Bad B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova